ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ, 6:30 μμ ΑΓ. ΣΑΒΒΑΟι εκλογές τελείωσαν και ο λόγος πρέπει να δοθεί τώρα στους αγώνες μας ενάντια στους εφαρμοστικούς νόμους του 3ου Μνημονίου, που θα χτυπήσουν τους μισθούς μας και το ασφαλιστικό, θα μας φορτώσουν και άλλα φορολογικά βάρη, ενώ οι βαριές περικοπές στη χρηματοδότηση και τις προσλήψεις μαζί με τις ιδιωτικοποιήσεις κινδυνεύουν να τινάξουν στον αέρα τη λειτουργία των νοσοκομείων.

Μετά τις εκλογές το στρατόπεδο της κυβέρνησης είναι αποδυναμωμένο, ενώ από την άλλη πλευρά οι εργαζόμενοι είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε τη σύγκρουση έχοντας πιο δυνατή την εργατική αντιπολίτευση. Χρειάζονται άμεσα πρωτοβουλίες για συνελεύσεις και συντονισμένες απεργιακές δράσεις.
Η μάχη ενάντια στα μνημόνια πάει χέρι με χέρι με την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, λόγω της μεγάλης φτώχειας, της ανεργίας αλλά και του κύματος προσφύγων, που τρέχουν να γλυτώσουν από το πόλεμο. Απαιτείται ξεκάθαρη τοποθέτηση και δράση των συνδικάτων. Δίπλα στην αυθόρμητη υποδοχή του κόσμου με αλληλεγγύη προσφύγων και μεταναστών οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχουμε να επιβάλλουμε οργανωμένα την πρόνοια και την δωρεάν ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις δομές δημόσιας υγείας.
Για όλα αυτά σας καλούμε στη συνέλευση του συντονιστικού την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και 18:30 στο αμφιθέατρο του Αγίου Σάββα (δίπλα στο μετρό Αμπελοκήπων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου